Over Ons


Wij zijn Jeffrey en Diana Moonen, ouders en inmiddels ook ervaringdeskundigen op NAH gebied.

Hoe dat komt? 
In 2008 veranderde ons leven totaal. Van een “zorgeloos” gezin met twee dochters naar een complete nachtmerrie. 
Wij dachten bij onze dochter van drie dat ze een lui oog had, het bleek een hersentumor te zijn.  De operatie volgde en die was succesvol.
Na een week mochten we al weer naar huis. Geen nabehandeling, gewoon herstellen kregen wij als boodschap mee. 
Dolgelukkig waren wij want ons gezin voelde weer compleet.  We konden weer werken aan ons normale gezinsleven dachten wij.  
Helaas duurde die gedachte maar even. De nasleep van de operatie werd na 6 maanden pas goed zichtbaar. Vermoeidheid, concentratieproblemen, snel overprikkeld zijn en er waren woordvindingsproblemen (afasie).  Een onrustige en moeilijke tijd voor ons gezin was aangebroken. Zoeken naar de juiste hulp, onderwijs, balans in het gezin en tegelijkertijd alles een plekje geven. 
De wereld om je heen gaat door en aan de buitenkant zien mensen om je heen niks. Ze zien een lief blond vrolijk meisje en daar moet je het maar mee doen.
We zijn nu vijf jaar verder en hebben de juiste hulpverleners om ons heen en een fijne school die meegaat in onze zoektocht naar de juiste begeleiding in de klas. 
Dit is heel fijn, dit zorgt voor balans in het gezin, dit geeft je het gevoel er niet alleen voor te staan. 
Als die balans er dan eindelijk is, lijkt het net of er zich allemaal mensen om je heen verzamelen die hetzelfde doorstaan of hebben doorstaan als jij. 
Die net als wij een zoektocht beëindigen of er net mee van start zijn gegaan. Zij willen ook het beste voor hun gezin en voor hun kind met NAH.
Met deze site willen wij daar een steentje aan bijdragen.  Wij willen ouders/verzorgers, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s, hulpverleners en  onderwijsinstellingen de mogelijkheid bieden om informatie te verkrijgen maar ook ervaringen te delen zodat een zoektocht naar het onbekende herkenbaar wordt en gedeeld kan worden.  
We willen ernaar streven dat deze site een platform wordt voor iedereen die met NAH te maken heeft.

         
       Ons motto:

       Samen sta je sterker!

 
Jeffrey en Diana Moonen

 

 

Ga naar boven